SV Een – Algemeen

De vereniging is opgericht op 9 februari 1970. Dit was vier dagen voor de opening van Dorpshuis ‘De Boswal’.

Omnivereniging

De vereniging is begonnen als een gymnastiekvereniging. In 1972 besloot de vereniging ook te gaan volleyballen en voetballen. Voor de voetballiefhebbers werden wedstrijden georganiseerd op een veld bij het Ronostrand. In 1983 had de vereniging 4 voetbalteams. Toen is besloten om van de vereniging een omni-vereniging te maken met de afdelingen gymnastiek, voetbal en volleybal.

Wie heeft er zin en tijd om zich vrijwillig in te zetten voor onze gezellige vereniging? Voor een indruk ga naar de website van SV EEN: https://www.sv-een.nl/vereniging

Heeft u belangstelling of wilt u meer weten? Stuur een mail naar sveen@eencity.nl

Activiteiten

In oktober 2016 is een bootcamp-groep (high intensity interval training) gestart. Ook darten is nu mogelijk binnen de vereniging.

Bootcamp en volleybal vinden plaats in de gymzaal van MFA De Schans. Het darten is in de dorpshuiszaal. Het voetballen vindt plaats op het naastgelegen sportveld De Eenheid. Op de sportvelden is een goede lichtinstallatie aanwezig. Dat betekent dat er ook prima ’s avonds gevoetbald kan worden.

Adres

De kleedkamers en kantine zijn gevestigd in MFA De Schans:
Norgerweg 18
9342 PH EEN
Tel. 0592-601303

Benieuwd?

Voor alle vragen omtrent SV Een kunt u een e-mail sturen naar sveen@eencity.nl. Of kom gerust eens langs op een van de trainings-/sportavonden!