IJsvereniging Hou Streek

Uit het vet?

Ieder winterseizoen is het weer afwachten of de schaatsen uit het vet kunnen…. IJsvereniging ‘Hou Streek’ houdt nauwkeurig in de gaten of dat wel of niet gaat lukken. Via hun eigen Facebook Pagina kan bijgehouden worden wat de stand van zaken is. Ook deze website en de FaceBook pagina van EenCity informeert hierover.

Vanaf het voorjaar 2022 beschikt de ijsvereniging Hou Streek over een nieuw aangelegde skeeler- en ijsbaan naast MFA De Schans die bij koud weer onder water gezet kan worden om op te schaatsen. Deze is bekostigd door de financiële steun vanuit het Dorpenfonds van de gemeente Noordenveld en aangelegd dankzij de inzet van vele vrijwilligers!!

Bij de eerste vorstdagen in de herfst 2022 heeft deze nieuwe ijsbaan de eerste test doorstaan. Hier en daar nog wat aanpassingen en dan kunnen we in vervolg bij een matige vorst al schaatsen!

Lidmaatschap

  1. Wilt u lid worden van IJsvereniging ‘Hou Streek’, dan kunt u zich opgeven bij M.J. Ekhart (mjekhart@gmail.com). Of, als de ijsbaan open is, kunt u zich melden bij iemand van het bestuur.
  2. De kosten per gezin zijn 7,50 Euro per jaar. Voor 1 persoon is het lidmaatschap 4,- Euro. U kunt dan de hele winter (als er ijs ligt) vrij schaatsen. 
  3. Betreden van de ijsbaan is op eigen risico. Verzoek aan gebruikers om zich aan de door het bestuur opgestelde regels te houden.

Contact

Voor overige informatie kunt u ook contact opnemen via postbus@eencity.nl