ARCHOO trainingen

Voor Balans, Pilates, Dans, Houding, Qi Gong, Yoga en nog veel meer.

Waar wij voor staan

Plezier in samen bewegen: samen lachen om wat je ineens (weer) kunt, of wat juist hopeloos mislukt. Dat zijn belangrijke elementen in onze lessen. Plezier, samen én de juiste technieken leren en oefenen om de dingen die het dagelijks leven nu eenmaal van ons eisen, zo makkelijk mogelijk te maken. Er zijn immers weinig lastiger en verantwoordelijker taken dan een spartelende peuter op een volle parkeerplaats uit een autozitje te tillen. En als je door een fiets wordt aangereden of van het keukentrapje valt wil je liever niets breken. Dat vraagt techniek, dat vraagt spierbeheersing, dat vraagt … training. 

Veel fitness doelen gaan over dingen als spierkracht, uithoudingsvermogen, of hoe je eruitziet – maar daarbij wordt overgeslagen hoe je je voelt. En bovendien: wat als je die doelen eenvoudigweg niet meer kúnt halen? Iedereen die leeft, krijgt te maken met veranderingen in het lichaam door ouderdom, ziekte, ongelukken, … – je kunt daarop reageren met pijn en verdriet, en natuurlijk heeft iedereen recht op een tijdje verdriet en pijn. Maar in plaats van daarin te blijven hangen, kun je ook proberen met hulp van anderen weer een weg vooruit te vinden. 

Gezondheid is nu eenmaal niet hetzelfde als eeuwige jeugd. Het is niet iets dat je kunt eisen of afdwingen. Maar het is wel iets waar je zelf veel aan kunt doen. Wij weten uit eigen ervaring dat je door jezelf als groep regelmatig uit te dagen, je niet alleen beter bent voorbereid als er iets gebeurt, maar dat je ook veel sneller kunt herstellen nadat het gebeurd is. En in de tussentijd is het ook gewoon leuk en gezellig! 

Lijkt dit je wat? Je bent altijd welkom voor een proefles – en … je bent nooit te oud of te stram om te beginnen. 

Meer informatie

U kunt natuurlijk ook even persoonlijk contact opnemen. Bel/app 06 12 12 63 29 (Hanneke)