Zonnepanelen via project van Energie Coöperatie Noordseveld

De Energie Coöperatie NoordseVeld is samen met een boerderij in Een van plan een duurzaam zonne-project op te zetten. Op de schuur aan de Hoofdstraat 53 worden zonnepanelen gelegd waar de omgeving van kan profiteren. Er wordt nog gezocht naar de beste opzet voor een dak met 200 panelen.
Zeker is het dat er 200 panelen beschikbaar komen voor de buren, voor de inwoners en omwonenden van Een.

Dat gaat de coöperatie doen in de vorm van een:

… Een “Postcoderoos”-project , waardoor omwonenden kunnen inschrijven op panelen waardoor ze de energiebelasting op elektriciteit terugkrijgen. Dat is 12,26 € cent op de kostprijs van 20 € cent, met een garantie van 15 jaar. Dat levert een rendement op van ongeveer 4%. Omwonenden zijn alle huishoudens die in een postcode liggen in of aangrenzend aan de positie van het project. De deelnemers vormen een coöperatie, een soort Vereniging van Eigenaren (VvE). Met de belangstellenden maken we een afspraak over de wijze van financiering.

We hopen – eigenlijk rekenen- op belangstelling vanuit het dorp en omgeving. Voor ons is het makkelijk als u aangeeft of u belangstelling heeft. Bij voldoende interesse kunnen we namelijk des te sneller aan de slag. Belangstelling is nog géén intentie-verklaring of verplichting.

Graag uw reacties (of vragen??) naar de Energie Coöperatie NoordseVeld.
Dit is/wordt, na een zonnedak in Langelo ons tweede PCR-project. Op de Schans ligt ook al een aantal panelen van ECNoordseveld. Meer informatie over onze coöperatie en ons energiebedrijf vindt u op http://www.noordseveld.nl

Met duurzame groet,
Richard Ton (vz.) info@noordseveld nl
Secretariaat: Energie Coöperatie NoordseVeld
Steeg 5 9333 PH Langelo
info@noordseveld.nl
06 28225497 tnv Susanne Ton
http://www.noordseveld.nl
KvK 53344995
IBAN NL88 RABO 0163 8905 44