Wethouder Wekema opent onze rotonde donderdagmiddag 6 juni!

Op donderdagmiddag 6 juni wordt de vernieuwde rotonde in Een door wethouder Wekema geopend. De rotonde is als één van de meerdere rotondes in Noordenveld fietsvriendelijk gemaakt. In Een zijn deze werkzaamheden gecombineerd met de opwaardering van de Norgerweg.

Iedereen wordt door Vereniging Plaatselijk Belang Een welkom geheten in MFA De Schans, waar om 13:30 een korte toespraak van de wethouder zal zijn, om vervolgens per fiets over de Norgerweg naar de rotonde te fietsen. In plaats van een lint knippen, zal de wethouder er doorheen fietsen. Ter plaatse van de rotonde zal Louis Vasse namens firma Cruydt-Hoeck toelichting geven op de bloemrijke en insecten vriendelijke begroeiing op de rotonde. Cruydt-Hoeck is kweker en leverancier van inheemse wildeplantenzaden en ecologisch passende bloemenweidemengsels en heeft onze rotonde geadopteerd.

De kinderen van groep 5/6 is gevraagd de fietsen te versieren. En ook wil Plaatselijk Belang de bewoners van de Norgerweg oproepen de tuin te versieren met vlaggetjes of de vlag uit te hangen. Alvast bedankt voor de medewerking!