Twee uitverkochte voorstellingen WDOB

Voor twee keer een volledig uitverkochte zaal hebben de toneelspelers van WDOB flink hun best gedaan. En met groot succes. Regelmatig klonken lachsalvo’s in de sfeervolle theaterzaal in het dorpshuis.

De broers Duursma erven van hun tante een beautysalon. Ze hebben een klussenbedrijf dus de keus is snel gemaakt. Opknappen en verkopen. Maar ja, de klanten blijven komen en tante deed alles zelf. Geen nood, plamuren is plamuren, nietwaar? Het gevolg is een dolle bende. Klanten blijken rare vogels, een nicht uit Canada duikt op en de notaris wil de erfenis afhandelen. De broers nemen de handleiding voor de behandelingen wel wat erg letterlijk en hebben een busje vol gereedschap. En dat is heel praktisch!

Drie debutanten telde de toneelvereniging deze keer: Grytsje Idsardi, Jan Jort van Burgsteden en Jolien Heemstra. Aangevuld met de ervaring van Jan Bolt, Roelf Feringa, Grietje Veenstra, Hennie Hut, Linda Zoutman en Noa van Burgsteden. Regisseur Ans de Jong zorgde voor een fraaie voorstelling. Geertje Giezen souffleerde en Alma Turksema zorgde voor de grime. De techniek was in goede handen bij Eddie Wiering, die hulp kreeg van Albert Grit.