Trekking WDOB-verloting

Debora Hummel trekt een winnend lot, voorzitter Alda van Dijken ziet coronaproof nauwlettend toe

WDOB: geen voorstelling, wel prijzen.
Op vrijdagavond 14 januari was het dorpshuis ‘De Schans ’in Een vooral leeg .
Als alles goed was gegaan was het overvol geweest. De grote zaal geheel gevuld met publiek dat voor de voorstelling van de toneelvereniging er eens goed voor was gaan zitten. Met na afloop de trekking van de verloting. Op de loten stond immers dat dan de trekking zou zijn.

Hoe anders was de werkelijkheid. Op de vingers gekeken door drie vertegenwoordigers van WDOB verrichtte penningmeester Debora Hummel van het dorpshuis als gast de trekking. Nadat alle boekjes met de strookjes met daarop de namen van de 600 kopers van een lot waren gecontroleerd en de strookjes in een grote bak waren beland, trok Debora de prijswinnende loten.
Eerst de winnaars van de tien rollades, daarna de winnaars van de zes geldprijzen.
Voorzitter Alda van Dijken van de toneelvereniging noteerde zorgvuldig de uitslag.

De geldprijzen gingen naar: Colin van Dijken, Een (€ 25), Richard Meursing, Norg (€ 50), Willem en Jellie Hovinga, Leek (€ 75), Jarno Hummel, Een, (€ 125), Maike Teekens, Een (€150 ) en Ilse Brink, Winsum (€ 250).

De prijswinnaars hebben inmiddels hun prijs gekregen.
Voor WDOB rest de vaste overtuiging dat de coronacrisis zodanig onder controle komt dat een uitverkocht huis weer mogelijk is. En dat dan een uitverkochte zaal getuige kan zijn van de trekking van een volgende verloting!!

.