Tentenkamp 2018: warm maar gezellig!

We zijn weer bijgekomen…. Tentenkamp 2018 was warm maar weer erg gezellig! Dit jaar hadden ruim 40 kinderen zich opgegeven voor Tentenkamp: al ruim 40 jaar een mooie traditie in Eencity.

Zoals altijd was er weer ‘het zwembad’ mede dankzij de medewerking van boeren uit het dorp. Bedankt allemaal voor het lenen van het stro, plastic en uiteraard het brengen van het water! Dankzij familie Roeters kon er weer uitgebreid getimmerd en gebouwd worden met houten pallets. Daarnaast was er natuurlijk een springkussen; dit keer een stormbaan die de kinderen koel hebben weten te houden met water. De kinderen zijn de hele dag ruim voorzien van ranja en zonnebrand, wat ècht nodig was! Daarnaast konden ze even ‘afkoelen’ in de jeugdsoos. Ondanks de hitte is er veel gespeeld, gezwommen en genoten.

’s Avonds konden (groot)ouders, verzorgers en andere belangstellenden onder het genot van een kop koffie genieten van de eerste ‘Eencity’s got talent’! De kinderen hadden schitterende optredens ingestudeerd: er werd gezongen, gedanst, kunstjes gedaan en op instrumenten gespeeld. Wat een talent in Eencity! De jury, bestaande uit Marieke Marten en Sasja Jongsma (welbekend van de feestcommissie) zorgde voor bijbehorend commentaar. De avond werd afgesloten met een spel in het dorp: de Weerwolven van Wakkerdam maakten daarbij het dorp onveilig….. Helaas geen vuur dit jaar. Dat leek de organisatie, gezien de droogte, niet verstandig.

Uiteindelijk bleef een groot deel van de kinderen slapen en hielden nachtwakers Linda Zoutman en Deborah Hummel de wacht. ’s Morgens waren de kinderen op tijd weer wakker want de zon brandde alweer vroeg op de tenten. En na een ontbijt kon het opruimen beginnen en zat Tentenkamp 2018 er weer op! Gelukkig hebben we hieronder de foto’s nog! :o)

Wij willen iederEEN bedanken die op welke manier dan ook zijn/ haar steentje heeft bijgedragen aan weer een geslaagd Tentenkamp! Tot volgend jaar!

N.B. Wij zijn nog steeds op zoek naar ouders die willen meehelpen en organiseren!
Meer informatie bij Christel Pijpker: 0592-656539 .