Petitie behoud buslijn 84 ook aangeboden aan provincie Friesland

Onze petitie voor het behoud van onze buslijn is vandaag ook aangeboden aan verantwoordelijk lid van de Gedeputeerde Staten in Friesland, Avine Fokkens-Kelder. Lijn 84 is namelijk een Arriva-buslijn vanuit Friesland en ook daar wilden we het belang van onze buslijn duidelijk maken.

Over en weer zijn de verschillende standpunten besproken. Maar ook hier kon men niet voldoende duidelijkheid geven over de onderlinge communicatie, financiële verantwoordelijkheid en keuzes van de verschillende partijen die betrokken zijn bij deze grensoverschrijdende buslijn. Er is inmiddels contact geweest met het OV Bureau Groningen Drenthe, Arriva, de provincie Drenthe èn de provincie Friesland waarin we elke keer weer het belang van de buslijn benadrukken voor de leefbaarheid en bereikbaarheid van onze dorp(en).

We hebben begrepen dat er binnenkort meer duidelijkheid komt. We houden jullie op de hoogte! #eencity #vpbe #norg #zuidvelde #arriva #lijn84 #provinciedrenthe #provinciefriesland #ovbureaugroningendrenthe #gemeentenoordenveld #ovvooriedereen

🚍🚌💨8️⃣4️⃣