Gratis proefrijden in de elektrische deelauto aanstaande zaterdag 16 november!

Komt allen ! Gratis proefrijden in de elektrische deelauto ! Aanstaande zaterdagmiddag 16 november, van 13:00-16:00 uur, bij dorpshuis De Schans.

Want we zijn iets nieuws begonnen in Een! Duurzaam, Samen, Delen, Dichtbij, Gemakkelijk en we beginnen met één. Er staat inmiddels een elektrische deelauto in Een, die door ons allemaal is te gebruiken op het parkeerterrein aan sportveld zijde bij Dorpshuis De Schans. De auto is door iedereen met rijbewijs te gebruiken. Eenvoudig te reserveren, starten en rijden want de deur is simpel te openen via de smartphone app van easy-driving.eu

Veel Eeners zijn aangewezen op een eigen auto. En soms ook nog weleens een tweede auto. Met deze nieuwe oplossing komt er ook een andere keuze optie beschikbaar, die niet alleen gemakkelijk en duurzaam is, maar vaak ook nog wel voordeliger. Als Vereniging Plaatselijk Belang Een, Eencity.nl en Stichting MFA De Schans ondersteunen we dit initiatief vanuit het bedrijf Easy Driving, die inmiddels ook ervaring hebben opgedaan in kleinere dorpen.

Wil je je meteen aanmelden dan kan dit via de website van www.easydriving.eu. Wil je toch liever eerst wat meer weten voordat je instapt, schroom dan niet en kom dan naar de informatie- en proefritmiddag a.s. zaterdag middag 16 november. Mocht dat moment écht niet lukken, maar er toch vragen zijn of ervaringen die je wil delen, laat het ons dan weten via een bericht naar postbus@Eencity.nl.

Alle informatie over Easy Driving is ook terug te vinden op deze website: https://www.eencity.nl/easy-driving-een-auto-voor-iedereen/