Easy Driving in Een: een auto voor iederEEN!

Hallo Eeners,

We gaan iets nieuws doen in Een! Duurzaam, Samen, Delen, Dichtbij, Gemakkelijk en we beginnen met één.

Er komt een elektrische deel auto in Een te staan, die door ons allemaal is te gebruiken. De doelstelling is dat deze auto per 1 oktober komt te staan op het parkeerterrein bij Dorpshuis De Schans. De auto is dan door iedereen met rijbewijs te gebruiken. Eenvoudig te reserveren, starten en rijden want de deur is simpel te openen via de app.

Veel Eeners zijn aangewezen op een eigen auto en soms ook nog weleens een tweede auto. Met deze nieuwe oplossing komt er ook een andere keuze optie beschikbaar, die niet alleen gemakkelijk en duurzaam is, maar soms ook nog wel voordeliger. Het initiatief komt van het bedrijf Easy Driving, die inmiddels ook ervaring hebben opgedaan in andere kleinere dorpen. Easy Driving heeft ons als Vereniging Plaatselijk Belang Een benaderd en als bestuur ondersteunen we dit initiatief.

Om de accu van de nieuwe deel auto op te kunnen laden, hebben we een laadpaal aangevraagd. Deze laadpaal komt te staan op het parkeerterrein bij De Schans. De laadpaal is aangevraagd via de gemeente, vanuit het publiek gelanceerde initiatief openbaar laden.nl. De exacte levertijd blijft nog een verassing, maar we hebben er alle vertrouwen in dat de auto alvast per 1 oktober opgeladen klaar staat op het parkeerterrein.

Meer informatie, de mogelijkheden, tarieven en voorwaarden zijn te lezen op de website www.easydriving.eu.

Is jouw interesse om de deel auto te gebruiken, inmiddels ook gewekt? Boek of reserveer deze auto dan op www.easydriving.eu, maar uiteraard zijn wij ook erg benieuwd naar jouw ervaringen of vragen over dit initiatief. Laat het ons weten via postbus@eencity.nl

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Vereniging Plaatselijk Belang