Easy Driving-auto vanaf nu beschikbaar!

Daar is ie dan!
Vanmiddag is symbolisch de sleutel van de deelauto overhandigd, door Easy Driving aan Jan Kemkers als secretaris van Vereniging Plaatselijk Belang Een. De auto is per direct door iedereen met rijbewijs en de Easy Driving app te gebruiken. Eenvoudig te reserveren, starten en rijden want de deur is simpel te openen via de app.

Veel Eeners zijn aangewezen op een eigen auto. En soms ook nog weleens een tweede auto. Met deze nieuwe oplossing komt er ook een andere keuze optie beschikbaar, die niet alleen gemakkelijk en duurzaam is, maar soms ook nog wel voordeliger.

Als Vereniging Plaatselijk Belang Een en Stichting MFA De Schans ondersteunen we dit initiatief vanuit het bedrijf Easy Driving, die inmiddels ook ervaring hebben opgedaan in kleinere dorpen i n Groningen en Friesland. Maar in Drenthe is Een de eerste. Hoe kan het ook anders 😊.

We zijn erg benieuwd wat jij ervan vindt. Ben je al meteen aan boord, of wil je liever toch eerst nog wat meer weten. Dat kan uiteraard. Laat het ons weten via een e-mailbericht naar postbus@Eencity.nl, of laat gerust een reactie achter op deze Facebook pagina van Eencity.

Er is ook meer informatie te vinden op https://easydriving.eu/