Dartclub ’t Eenergat

Onze dartclub bestaat inmiddels weer tijdje (10 Jaar?) en we gaan gewoon door. In 2018 zijn we van 2 naar 4 banen gegaan. Een hele mooie dartwand met goede dartborden. Wij spelen iedere vrijdagavond in competitieverband. De eerste 5 avonden wordt er geloot voor de indeling van de poules. Daarna wordt er ingedeeld naar rangorde. En dan is het maar afwachten wie zich aan het eind van de competitie kampioen mag noemen. Voorheen speelden we altijd een zomercompetitie en een wintercompetitie. Dit jaar gaan we voor een jaarcompetitie.

Gezelligheid is bij ons 1 van de belangrijkste punten. Natuurlijk wil je winnen van je tegenstander, maar lukt dat niet…. dan de volgende keer maar. Heb jij nou ook zin in een keertje darten? Je bent van harte welkom.

Wij spelen elke vrijdagavond in MFA De Schans vanaf 19.30 uur. Heb je geen dartpijlen, maar lijkt het je wel leuk? Geen probleem, er is altijd wel een setje waar je mee kan gooien. Of lijkt het je wel wat en je twijfelt? Maakt niet uit… kom maar en kijk/speel mee 😉

Wie weet…. en word jij wel de nieuwe kampioen! 🎯