Boeren en Tuinders pakken uit met kerst op vrijdag 18 en zaterdag 19 december

Kom langs bij boeren en tuinders in je eigen omgeving en geniet van het platteland in Kerstsfeer.

In aanloop naar de Kerstdagen, in dit roerige jaar, zoeken we naar verbinding. We hebben allemaal behoefte aan contact met onze naasten, ook nu dat even niet fysiek kan. Om toch met een warm gevoel de Kerstdagen in te gaan ‘pakken Boeren en Tuinders uit met kerst’. Een initiatief van LTO Noord, Boert Bewust en ZLTO.

Wij nodigen je graag uit om in de dagen voor Kerst, in eigen omgeving en vanuit je eigen auto, met je partner of gezin te genieten van een avondje uit op het sfeervol verlichte platteland. Uiteraard geheel coronaproef en volgens de RIVM richtlijnen. 

Ook Boeren en Tuinders uit Noordenveld hebben hun best gedaan om een leuke route te maken en hun Boerderijen in de “spotlights” te zetten. 

Naast de ‘Verlichte Boerderijen Route’ kun je ook de sfeer van het Boerenleven in Noordenveld proeven. Zo kunnen er dieren en stallen bekeken worden en is er huisverkoop van producten van het Boerenerf. Dit alles vanuit je eigen auto!

Op www.boerenentuinderspakkenuitmetkerst.nl zie je in één oogopslag wat er in jouw buurt wordt georganiseerd.

Het initiatief ‘Boeren en Tuinders pakken uit met Kerst’

Steeds vaker zoeken belangenverenigingen, organisaties en bedrijven naar verbinding met de samenleving. Boeren en Tuinders weten als geen ander dat je er voor elkaar moet zijn. Dag in dag uit zijn ze bezig met ons dagelijkse eten en drinken, groen in en om ons huis, een gezonde leefomgeving en een mooie, diverse natuur. Producten waar we allemaal van genieten. Ook tijdens en vooral deze Feestdagen!