Bedankje van Joldert van Dijk (en Grietje)!

Hallo dorpsgenoten.

Zaterdag 30 januari ontvingen jullie bij de krant een klein briefje met de mededeling dat ik na 60 jaar stopte met het bezorgen van de kranten. Wat er daarna gebeurde was een complete verrassing voor mij.

Maandagmorgen om 10.00 uur stond Christel voor de deur met een prachtig bos bloemen namens Plaatselijk Belang namens alle inwoners van Een met de toezegging van nog een ontbijt op vrijdagmorgen. Nou die was heerlijk.

Op dat moment kwam er ook nog een journaliste met een fotograaf voor een  binnen voor een reportage voor het DvhN. Was leuk.

Dinsdagmorgen kwam RTV Drenthe langs met een ontbijtje om een reportage te maken  voor RTV Drenthe nieuws, ook leuk. Verder zijn we zeer verrast door de vele bloemen, presentje, kaarten, telefoontjes, appjes,enz enz. Ook namens Grietje willen we iedereen hiervoor hartelijk bedanken.                                                       

Vriendelijke groeten,

Joldert en Grietje van Dijk  

=> Om het RTV Drenthe item terug te kijken, ga naar: Drenthe Nu – – RTV Drenthe

=> Bericht in het Dagblad van het Noorden (1 feb. 2021) Voor Joldert van Dijk uit Een ging het bezorgen van de krant zestig jaar lang voor al het andere. Nu stopt hij ermee – Dagblad van het Noorden (dvhn.nl)