16-jarige Kayleigh uit Een finaliste in Miss Teen Universe Netherlands verkiezingen!

De 16 jarige Kayleigh Raven uit Een staat 1 december in de finale van de Miss Teen Universe Netherlands verkiezingen. Kayleigh, die door een vriend, die Mister Pacific Universe Netherlands is, is opgegeven, zal hier strijden om de kroon en titel om Nederland in januari te kunnen vertegenwoordigen in Panama.

De afgelopen jaren stond ze al vaker in de media door haar onuitputtelijke inzet voor Stichting DierenLot. Hier heeft ze meerdere acties voor gedaan en inmiddels ruim €2300,- voor deze stichting opgehaald. Ze wil dan ook graag dierenarts worden en zal na haar HAVO een internationale opleiding gaan doen om dat doel te behalen. Voorlopig staat, naast school, veel in het teken van de verkiezingen.

“Om de week hebben wij catwalk-les, fotoshoots en trainingen. Aangezien we natuurlijk in het Noorden wonen is het voor mij steeds ver reizen, maar het is zo’n geweldige ervaring dat ik dat met plezier doe. Mensen die de verkiezingen willen volgen en op mij willen stemmen kunnen dat doen via Facebook (Teen Universe Netherlands) en instagram (Teenuniversenl) of via mijn eigen accounts op instagram (imkayleighraven) en Facebook”.

Namens Eencity heel veel succes gewenst Kayleigh!