Nieuws

De boekenkast kan gevuld worden!

Nagelgloedjenieuw is ie… de echte EENer boekenkast in de MFA!
Gemaakt door Tonnie Barelds van Het Meubelpalet (hadden we al eens verteld dat de hele lange leestafel in de dorpshuiszaal – evenals de 4 kleinere tafeltjes – ook van de hand van Tonnie zijn?)

Vanaf nu kan iedereen er boeken en/of tijdschriften in doen en eruit halen. Dat wordt veel lezen vanaf nu!
Kom gerust langs om de kast te bekijken en een boek uit te zoeken! Je kunt een boek meenemen om te lezen en deze, wanneer het weer uitkomt, terugbrengen! Er hoeft niks genoteerd te worden. Je mag ook een ander boek terugzetten: ingeleverd betekent wel ‘weggegeven’. Welke boeken zien we graag in de boekenkast? Dat mogen zijn: (streek)romans, thrillers, informatieve boeken en kinder- en jeugboeken. Ook tijdschriften zijn van harte welkom! Graag wel nette boeken en/of tijdschriften. Veel leesplezier gewenst voor iederEEN! (Juf) Els Pheifer zal het beheer van de kast op haar nemen en zorgen dat de boeken die in de kast staan, netjes zijn en geschikt zijn voor een breed publiek. Heeft u vragen? Mail dan naar postbus@eencity.nl

Parkeren rond het gebouw

Het blijkt dat het parkeren rondom het gebouw onduidelijk is. Gevolg is dat wordt geparkeerd op plaatsen die daarvoor niet bestemd zijn. Dit leidt tot ergernis bij omwonenden. Er is besloten dat er duidelijke bewegwijzering rondom het gebouw wordt geplaatst. Het bestuur hoopt hiermee dat het voor bezoekers duidelijker wordt waar men mag parkeren.

Nieuwe beheerder(s) gezocht!

Momenteel is het bestuur van het dorpshuis op zoek naar nieuwe beheerders! De werkzaamheden bestaan onder andere uit inkoop, schoonmaakwerkzaamheden en het ontvangst van bezoekers. Deze werkzaamheden kunnen ook opgesplitst worden en door meerdere mensen worden uitgevoerd. Voor meer informatie kan er contact worden gezocht met voorzitter Jan Bolt.

Afvalzakken voor plastic

In het dorpshuis kunt u nieuwe afvalzakken voor plastic halen. De gemeente Noordenveld heeft een ton met een voorraad zakken in het dorpshuis neergezet. Deze staat in de gang naast de gymzaal. U kunt de zakken halen als het dorpshuis open is: dat is in ieder geval maandag- tot en met vrijdagochtend en verder tijdens de wekelijkse activiteiten zoals bijvoorbeeld op zaterdag tijdens het voetballen.

Pinnen? Ja, graag!

Met het nieuwe kassasysteem heeft het dorpshuis ook een pinautomaat gekregen. Dat betekent dat u nu ook met pin kan betalen. Voor u gemakkelijk en voor ons wel zo veilig.