Luchtkussen(s) huren

(Buurt) Feestje in de tuin? Maak het compleet met een springkussen en/of hindernisbaan; plezier voor jong en oud!! Sinds kort beschikt Vereniging Plaatselijk Belang Een / Speeltuinvereniging de Tip over twee springkussens:

=> een Springkasteel met glijbaan (7 x 5,5 meter oppervlakte, ruim 4 meter hoog)

Het Springkasteel

=> een Stormbaan met hindernissen (13 x 4 meter, circa 3 meter hoog)

De Stormbaan (met meerdere personen opzetten)
De Stormbaan

Graag geven we inwoners van Een en Een-West de mogelijkheid de springkussens van ons te huren.

Het huurbedrag bedraagt €90,- per stuk. Leden van VPBE/ Speeltuinvereniging de Tip profiteren van een mooie korting en betalen €45,- per stuk. Voor de beschikbaarheid en reservering van een springkussen stuurt u een mail naar spring@eencity.nl, waarna er contact met u wordt opgenomen. Graag in de mail naam, adres en telefoonnummer(s) vermelden. Betaling kan via een betaalverzoek via de telefoon of rechtstreeks overmaken.

De springkussens kunnen worden opgehaald bij firma Roeters (Hoofdstraat 38-40) waar ze ook schoon en droog weer terug gebracht moeten worden. Let op: alle afspraken graag via de mail en daarbij betrokken contactpersonen!

Graag zelf vervoer regelen. Met name de Stormbaan zal met een kar vervoerd moet worden in verband met grootte en gewicht (ruim 150 kilo). Bij dit luchtkussen zijn meerdere personen nodig om dit luchtkussen te tillen: bij het opzetten maar vooral ook bij het opruimen! Er is een instructiefilm beschikbaar voor het opzetten en opruimen van de kussens. Er zitten geen extra verlengsnoeren bij de springkussens. Onderkleden zijn aanwezig. Gelieve niet met schoenen op de luchtkussens te springen. Verhuur en gebruik is volledig voor eigen risico.

>Instructiefilm volgt binnenkort<