Koffiedrinken met (kandidaat-)raadsleden in MFA De Schans

Koffiedrinken met (kandidaat-)raadsleden? In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 16 maart 2022 zullen veel Noordenvelders zich afvragen hoe de vraagstukken die zij belangrijk vinden worden besproken in de gemeenteraad. Weet u waar de verschillende politieke partijen zich in de komende 4 jaren sterk voor willen maken en wie zich daarvoor inspannen? Met de organisatie van een reeks politieke café’s brengen lokale organisaties, Biblionet Drenthe en alle acht politieke partijen van Noordenveld inwoners in gesprek met kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen. Anders dan tijdens een klassiek lijsttrekkersdebat kunt u onze (kandidaat) raadsleden op deze avond aan thematafels onder het genot van een kopje koffie of thee met koek vragen stellen en vertellen over uw ervaringen en ideeën voor Noordenveld. Luisteren naar ideeën van andere Noordenvelders kan natuurlijk ook.

Het programma voor de politieke café’s ziet er als volgt uit:

• Dinsdagavond 1 maart van 19.30 tot 21.30 uur: Koffiedrinken met raadsleden in Een in Dorpshuis De Schans (Norgerweg 18, Een) in samenwerking met Plaatselijk Belang Een. Aan de thematafels zullen in ieder geval de volgende thema’s worden besproken:
1. Woningbouw
2. Openbare ruimte
3. Gaswinning/opslag

Bent u nieuwsgierig of wilt u graag in gesprek over de toekomst van Noordenveld, kom dan gerust langs. Omdat we graag willen weten hoeveel koffie en thee we ongeveer moeten zetten, stellen we het op prijs als u zich aanmeldt door een mail te sturen aan politiekcafenoordenveld@gmail.com.