24 uur Darten voor Kika!

Van zaterdag 8 september 10 uur tot zondag 9 september 10 uur gaat dartvereniging ’t Eenergat 24 UUR DARTEN VOOR KIKA! In en rondom de MFA De Schans in Een is van alles te doen en alle opbrengsten gaan naar KIKA!

PROGRAMMA:

Zaterdag 8 sept. 10.00 uur: De START van het 24 uur Darten voor KIKA => de 1e pijl wordt gegooid door burgemeester Klaas Smid!

Vanaf 10.00 uur:      => Rommelmarkt voor iedereen! (vrijwillige bijdrage voor KIKA!). Verder is er van alles te doen: springkussen, schminken, clown Wappie komt langs, workshops Darten en allerlei spelletjes om geld in te zamelen voor KIKA!

=> Ook komt de Brandweer van Norg langs met demonstraties en tips over brandveiligheid èn je kan een blusspelletje doen!

=> 13.00-16.00 uur Autowasstraat door de jeugd van Een! Voor € 5,- per wasbeurt en alle opbrengsten gaan naar KIKA!

=> De gehele 24 uur treden er vrijwillig artiesten op in MFA De Schans: Jan Warrenga, Hedy Rebel, Friends Indeed, Roelin, Nynke, René Wanders, Wendy van den Bosch, Wiebe van den Bosch, Harmiena Noordstra, Michelle Okken, Martin van Waveren, Jessica en Norman. De bar is open dus kom langs!

=> Ondertussen darten de darters van Dartvereniging ’t Eenergat 24 uur tot zondagmorgen 10.00 uur voor KIKA!

Zondag 9 september 10.00 uur: de FINALE van Darten voor KIKA!  Het eindbedrag wordt bekend gemaakt en de (hopelijk dikke) cheque overhandigd aan KIKA!

Alle giften zijn ook welkom via www.doneeractie.nl/24-uur-darten-voor-kika/-28789 of volg ons op Facebook: http://www.facebook.com /Dartclub-t-Eenergat-24-uur-darten-voor-Kika.

Mailen kan ook naar dartclubeenergat@gmail.com