Agenda

 • vr
  29
  okt
  2021
  19-21 uurJeugdsoos MFA De Schans

  Op vrijdagavond 29 oktober is er weer een avond voor de kinderen vanaf groep 7. Bij genoeg animo gaat onze jeugdsoos weer geregeld open voor de jeugd uit Een en omgeving: de data zijn dan terug te vinden op onze website.

 • do
  11
  nov
  2021
  vanaf 17 uurEencity

  Na een aangepast Sint Maarten vorig jaar mogen we dit jaar weer 'gewoon' Sint Maarten vieren. Dus leg het lekkers maar weer klaar want ze komen weer langs de deuren!

 • za
  20
  nov
  2021
  14 uurschoolplein SWS De Schans

  Zaterdag 20 november aanstaande kan het weer: de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten in Eencity! De Sint heeft de kinderen en inwoners van Eencity gevraagd om dit keer rond 14 uur te verzamelen op het schoolplein van SWS De Schans..... Wat zou er gaan gebeuren? Spannend!

  Meer informatie volgt via SWS De Schans en de Facebook (en Instagram-) pagina van Eencity.

  De Pieten hebben er weer zin in!!!

   

 • za
  27
  nov
  2021
  09-13 uurMFA De Schans

  Op zaterdag 27 november zoeken wij weer vrijwilligers die willen meehelpen met de grote najaar-schoonmaak in en om de MFA De Schans.
  Het is altijd een gezellige ochtend dus kom ons helpen! We beginnen om 9 uur met koffie en de taakverdeling en zo rond 13 uur zijn we klaar.

  Meehelpen? Graag! Laat ons even weten dat je komt:
  => mailen kan altijd naar postbus@eencity.nl of mfadeschans@eencity.nl
  => of stuur een appje (0622 551 582)
  => of stuur via onze sociale media kanalen (Facebook of Instagram @Eencity) een persoonlijk berichtje

   

 • vr
  14
  jan
  2022
  za
  15
  jan
  2022
  vanaf 20 uurMFA De Schans

  Noteer maar alvast in de agenda: op vrijdag 14 en zaterdag 15 januari aanstaande speelt onze toneelvereniging WDOB (Wij Doen Ons Best) hun jaarlijkse toneelstuk voor de tweede keer in onze MFA De Schans. Hiervoor wordt de grote zaal van MFA De Schans volledig omgetoverd tot een prachtig theater. Twee jaar geleden waren de voorstellingen in ons nieuwe theater ‘De Schans’ een groot succes: beide avonden waren uitverkocht en het publiek genoot van een prachtige uitvoering.

  Meer informatie over de kaartverkoop volgt binnenkort.