BSO De Boomhut

Samenwerkingsschool de Schans heeft sinds augustus 2016 de beschikking over een schitterend nieuw modern en functioneel gebouw. BSO de Boomhut heeft binnen MFA De Schans de beschikking over een eigen ruimte. Het uitgangspunt op school is dat ieder kind zich veilig voelt, zodat het zich optimaal kan ontwikkelen. De school schenkt bewust aandacht aan verschillen tussen kinderen. Kinderen leren van jongs af aan respect te hebben voor verschillende gewoontes, opvattingen en overtuigingen.

Door de opvang voor en na schooltijd inpandig te organiseren kunnen wij goed aansluiten bij deze missie van de Schans. Het organiseren van opvang op dezelfde locatie als de school is voor kinderen heel erg fijn; op deze manier kunnen ze op één en dezelfde plek blijven voor- en na schooltijd. De juffen en meesters kunnen gemakkelijk even op de BSO naar binnen lopen om te vertellen hoe de dag is verlopen en of er nog bijzonderheden zijn geweest.

BSO de Boomhut is een kleinschalige opvang. De groepsruimte is ingedeeld met verschillende hoeken die uitnodigingen tot spelen. Daarnaast is er op het grote plein van de Schans voldoende speelruimte en liggen ook de sportvelden binnen handbereik om leuke buitenactiviteiten te ondernemen.

Op de volgende dagen is BSO de Boomhut geopend: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. In schoolvakanties en op andere vrije dagen zoals margedagen worden de kinderen van BSO de Boomhut opgevangen op onze locatie de Vuurtoren in Haulerwijk.

Meer informatie: https://kidscasa.nl/buitenschoolse-opvang/een-de-boomhut-bso/

De Boomhut
Norgerweg 18
9342 PH Een
Telefoon: 0592 67 55 31
E-mail: boomhut@kidscasa.nl