Opnieuw aanmelden glasvezel:

Zoals jullie ongetwijfeld gemerkt hebben, wordt er op dit moment hard gewerkt aan de aanleg van het glasvezelnetwerk in Een en Een-West.

Dat kon omdat er genoeg abonnementen waren afgesloten bij Plinq & Netvisit (en dus bij de Coöperatie Glasvezel Noord). Maar zoals jullie ongetwijfeld ook weten, hebben deze providers zich helaas teruggetrokken. Gelukkig zijn er door de Coöperatie met 3 nieuwe providers afspraken gemaakt over het aanbieden van abonnementen (internet, televisie & telefoon). Deze providers zijn Stipte, Trined en Fiber. Van deze providers zijn folders rondgebracht. Ook is informatie te vinden op hun websites.

Voorwaarde om mee te doen is het afnemen van een abonnement bij één van de providers. Nu opnieuw aanmelden betekent een kosteloze aansluiting (!!!) op het glasvezelnetwerk.

Dat geeft misschien wel een keuzeprobleem of vragen. Als dat zo is, aarzel dan niet contact met de coöperatie Glasvezel Noord op te nemen. Ook kun je contact opnemen met Rijnhold Bolt, Jaap Tijseling, Teake van der Werf, Sietske Hilhorst of Jeanet de Vries. Zij helpen jou met alle plezier.

Bij deze dus een herinnering en verzoek aan iedereen om zich opnieuw aan te melden. Dat kan met de aanmeldformulieren die je hebt ontvangen. Het kan ook digitaal. Ga dan naar de website http://www.glasvezelnoord.nl, klik op ‘providers’ en vervolgens op ‘online aanmelden’ (even naar beneden scrollen).

Ook als je je eerder niet hebt aangemeld, maar dat alsnog wil, dan kan dat.
Nog even de websites van de drie providers op een rij: www.stipte.nl, www.fiber.nl en www. trined.nl .

Contact Coöperatie Glasvezel Noord:
Tel.nr. 0651 925 206
Mail: info@glasvezelnoord.nl